tiistai 18. helmikuuta 2014

Loma loma loma loma loma

Kuva tosi vanha, mutta aika edustava ;)

 Talviloma. Ihan parasta!
Loma alkoi mukavasti Ystävänpäivänä kera rakkaan ystävän (kuvassa vasemmalla), jo perinteeksi muodostuneen lomanaloitushampparitreffien ja elokuvan merkeissä. Seura oli parasta, hamppari hyvää ja elokuva Philomena yllätti positiivisesti. Joten lomanaloitus oli ainakin loistava.


  Heti lauantaina päästiin uudestaan herkuttelemaan 8-vuotissynttäreille. Oli taas Pätsiniemen hurjien äippä laittanut parastaan. Nam nam! Voi kun itsekin jaksaisi leipoa vähän useammin. Ja lähinnä kokeilla uutta! Ehkä mun pitää ottaa itselleni taas uusi haaste ja leipoa joka kuukausi joku uusi juttu ja kirjoittaa siitä tänne...katsotaan...Sunnuntaina pääsinkin sitten siniveriseen seuraan, kun kävin kumartamassa Rinssille. Hän on siis ystäväni iiiiiihana vauva. Tästä tapaamisesta ei ole kuvamateriaalia, mutta ehkäpä parin viikon päästä saadaan jotain tännekin, koska Rinssi on tulossa kylään! 
Käykää sillä välin piipahtamassa Rinssin äidin blogissa.

Lomasuunnitelmia me ei tälle lomalle tehty. Yleensä ollaan lähdetty johonkin reissuun (lue: Berliiniin), mutta tänä vuonna päätettiin pysyä kotona. Telkkari on ollut auki melkein 24/7. Olympialaiset rules! Ihan oikeesti! Mietin jo tuossa, että missä lajissa edustan Suomea vuoden 2018 talviolympialaisissa. Curling on nyt viemässä voiton. Myös kelkkailua mietin. Mutta sitten kun luin, että seuraavat kisat ovat Etelä-Korean PyeongChangissa, suunnitelmat kariutuivat. Syyt: 1. Etelä-Korea on ihan liian kaukana, en jaksa lentää niin kauaa ja 2. Ei sellaiseen paikkaan voi lähteä, mitä ei osaa lausua!
Vuoden 2022 Talviolympialaisiin olenkin jo ihan liian vanha. Lähempänä neljääkymmentä kuin kolmeakymmentä, joten mun urheilu-ura ei nyt saanut potkua. Koska pienempää tavoitettahan ei voi sallia kuin Olympialaiset.

Jep jep. Loma olisi huomenna puolivälissä ja oikein mitään ei ole saatu aikaiseksi. Tai no, sain mä siivottua vaatekaapin ja katsottua kauhean kasan kirppisvaatteita. Nyt ne vaatteet on kasassa tossa maassa. Jos vaikka ne saisi vietyä loppuloman aikana kirppikselle, niin voisi sanoa saaneensa edes jotain aikaiseksi. :D

 

p.s. Sipuli voitti mut tänään. 
Mutta huomatkaa kulmakarvat! Ne on tänään nypitty. Ja sattui niin himskutisti. Mielummin käyn hammaslääkärissä.

Ei kommentteja: