sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Hurjan hauska viikonloppu

Viikonloppu oli täynnä hauskuutta ja ihania ihmisiä.

Perjantaina oltiin tyttöjen kanssa festivaalitunnelmissa Tammerfesteillä. 
Itselle se oli ihan eka kerta! Tammerfest-neitsyys siis meni. Edellisenä päivänä Ratinanniemessä (ja Tampereella) oli tullut vettä taivaan täydeltä ja festivaalialue oli ollut mutalillua, joten tokihan laitoin kumisaappaat jalkaan perjantaina. Tosin koko päivänä ei satanut tippaakaan...
Onneksi löytyi edes pieni mutakohta, ettei ihan turhaan Hait olleet jalassa. ;)


 Töiden takia ei ehditty ihan kaikkia esiintyjiä näkemään (Samuli Edelmanin missaaminen harmitti ehkä eniten.), mutta Apulanta ja Haloo Helsinki oli pakko nähdä! Molempien keikalla nyt ensimmäistä kertaa ja täytyy kyllä sanoa, että ei niiden bändien live-esiintymisiä turhaan kehuta.
Huikee meno!

  

 Lauantaina olikin sitten vuorossa ystävän häät Pispalan Haulitehtaalla. Oli aivan ihanat, hääparin näköiset häät: hyvää ruokaa ja juomaa sekä musiikkia ja tanssia. Aamuun astihan siinä sitten meni ja jalat ovat tänään turvoksissa, sormessa haava eikä silmät meinaa pysyä auki. Mutta eikös se ole häiden tarkoitus?!?
Ystäväni Niina teki kampaukseni ja täytyy sanoa, että olen hieman kateellinen kun en itse osaa tehdä mitään noin hienoa. Onneksi minulla on hänet, niin voin kyllästymiseen asti aina pyytää tekemään lettikampauksia. ;)
Erityiskiitos menee myös Laralle, jonka luona majailin pari yötä. Alan varmaan kohta juurtumaan heidän sohvalle...

Ai niin, ehdin siinä juhlien tuoksinnassa myös ottamaan selfien VR:n kanssa. 
Saisikohan näin hienolla kuvalla ilmaisia matkoja? ;)

Ei kommentteja: