sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Taas täällä! :D

Hip hei. Sain jälleen kerran rakentavaa palautetta "bloggaamisestani". Tai siis sen puuttumisesta. Joten täytyy taaaaaas kerran ottaa neuvosta vaari ja ryhdistäytyä. Kesäkin on jo puolessa välissä ja vaikka mitä on tapahtunut!

Kesäkuun alussa täyttelin pyöreitä ja juhlat olivat sen mukaiset. :) 
Parhaat bileet pitkään aikaan ja lahjoja sain aivan liikaa. Yksi parhaista lahjoista oli "monitoimisoitin", jolla pystyy kuuntelemaan lp- ja cd-levyjä, c-kasetteja ja radiota. Ja olipahan ihana saada myös uusia lp-levyjä lahjaksi, joita olen nyt kuluttanut urakalla. Täytyy pian käydä ostamassa uusi neula soittimeen... ;)Yhden lahjoista lunastin viime viikolla: Egotripin keikka Tammerkosken sillalla. 
Oli huippu keikka loistavassa seurassa.
Kui siistii sanois turkulainen.


Alkuvuodesta kerroin pikkuprojekteista mitä aloitin.
Valokuvausprojekti on soljunut eteenpäin oikein mukavasti, mutta neuleprojekti ei sitten ole edistynyt yhtään. Taisin haukata liian suuren palan sen suhteen. Toki olen jo keksinyt vaikka mitä uusia juttuja pääni menoksi. ;)
 
 Huomenna kerron teille 40 asiaa, mitkä aion tehdä ennen kuin täytän 40!

1 kommentti:

mutsipuikoissa kirjoitti...

Neuleprojektien etenemättömyys on vähän liiankin tuttua allekirjoittaneelle. Kyllä ne sitten joskus! Mutta peukku kesälle, synttäreille, lahjoille ja Egotripille!