torstai 6. marraskuuta 2014

Throwback Thursday: Visavuori

Teimme ystävieni kanssa heinäkuussa kesäretken Visavuoreen
(Klikkaa linkkiä, niin pääset tutustumaan Visavuoren historiaan.)
 Olimme puhuneet retkestä jo monta kertaa aiemmin ja nyt onneksi pystyimme sen toteuttamaan. Päivä oli kaunis ja Visavuori antoi parastaan. Ystävilleni kerta oli ensimmäinen, mutta itse olen tässä "erämaa-ateljeessa" käynyt aiemminkin. Yritämme äitini kanssa päästä käymään Visavuoressa ainakin kerran vuodessa. Se on niin lähellä ja oikein satumainen paikka. Melkein kuin menisi eri maailmaan. Jos ikinä olette lähistöllä, käykää Visavuoressa! Omat lempparini vuodesta toiseen Visavuoressa ovat tähtitorni ja talvipuutarha.Uudistetusta ateljeesta löytyi myös helmi: 
yksi alkuperäinen lyhdynkantajien (eli VR:n Kivimiesten) lyhty.
Itse olin aika pähkinöinä tästä esineestä. :)


 Visavuoresta lähdettiin Viidennumeron kallioille piknikille ja siellä vierähti tovi jos toinenkin. Maisemat, eväät ja eritoten seura oli parasta mahdollista.
 Mutta koska kaikki ei aina mene niinkuin Strömsössä, niin kotona huomasin saaneeni auringossa "vähän" väriä. Ja nämä punaiset polvisukat oli mukana koko kesän. Vieläkin jotain hailakkaa näkyy. Olin sentään oppinut vuoden 2013 Likkojen Lenkistä sen, että oli hattu päässä ja aurinkorasvaa käsissä. Siitä ehkä lisää joskus toiste... ;)Ei kommentteja: