maanantai 7. joulukuuta 2015

40 asiaa: 29. Pelaa Monopolya (oikeilla säännöillä) äitin kanssa (check)Viime viikon perjantaina pääsin ruksaamaan jälleen yhden asian 40 asiaa-listaltani, kun pelatiin äitin ja Mikan kanssa Monopolya oikeilla säännöillä. Äiti ei oo koskaan tykännyt kyseisestä pelistä, mutta nyt sain houkuteltua hänetkin mukaan. 
Ehkä oli pakko, kun tämä asia oli mun listalla! :)
Aina ennen ollaan pelattu "omilla säännöillä": jaettu tontit heti pelin alussa ja on pankkikin tainnut antaa vähän ylimääräistä rahaa. Myös toisilta pelaajilta tai pankista on saanut lainata rahaa (tai olla velkaa), kun on vararikossa. Mutta nyt oli ihan eri meininki! Nyt piti päästä juurikin siihen ruutuun minkä halusi ostaa, ja jos ei kiinnostanut, muut saivat ostaa tontin huutokaupalla. (Ihan uusi sääntö, vaikka vanha onkin!)  

 

Peli kesti noin pari tuntia ja itse asiassa oikeat säännöt olikin ihan simppelit. Ja äitikin jaksoi pelata! ;) Loppujen lopuksi kävi niin, että hävisin. Jouduin myymään kaikki taloni ja kiinnittämään tontit. Mika voitti ja äiti oli heti hyvänä kakkosena. 
Täytyisi pitää enemmän lautapeli-iltoja! Se olisi niin hauskaa vaihtelua. Mutta yritä nyt vuorotyössä sopia mitään säännöllistä. Ehkä joskus. :)
            

Ei kommentteja: